Osta Serlaa ja voita sähköpyörä!

Nouse satulaan ja tunne vauhdin hurma! Serla Orava järjestää ihmiskamuilleen vauhdikkaan kesäkilpailun, jossa sinä voit voittaa itsellesi ikioman, uutuuttaan kiiltelevän sähköpyörän.

Rekisteröimällä Serlan "Voita sähköpyörä!"-pakkauksesta löytyvän kampanjakoodin 1.5.–31.8.2019 välisenä aikana, olet automaattisesti mukana 5000 € arvoisen sähköpyörä-lahjakortin arvonnassa. Itsellesi mieluisan pyörän saat valita Suomen johtavan sähköpyöräkauppa Electrobiken valikoimasta. Huomaathan, että Sähköpyöräkampanjaan käy vain tähän tarkoitetut koodit. Nämä koodit ovat 7-merkkisiä, ja löytyvät vain kampanjakääreistä. Esim. vanhat 9-merkkiset klubikoodit eivät toimi.

Sähköpyöräilijälle puhaltaa aina myötätuuli ja sillä polkeminen on kevyttä ja nopeaa. Nyt kannattaa osallistua!

 


Kampanjan säännöt
Usein kysyttyä kampanjasta

 

Electrobike - Suomen sähköpyörien ykkönen

Electrobike on vuonna 2009 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa Suomen kattavimman valikoiman laadukkaita sähköavusteisia polkupyöriä sekä niiden oheistarvikkeita ja huoltopalveluita. Kattavasta tuotevalikoimasta löytyy noin 100 erilaista sähköpyörää. 

Asiantunteva ja osaava henkilökunta varmistaa, että Electrobike tarjoaa asiakkailleen laadukkaat tuotteet, asiantuntevan tuote- ja käyttöopastuksen sekä monipuoliset huoltopalvelut.

Lue lisää: www.electrobike.fi

Nappaa koodi paketista

 

Olet yhden loikan lähempänä upouutta sähköpyörää, kun kiiruhdat heti kauppaan ja nappaat hyllystä kainaloon Serlan "Voita sähköpyörä!" -kuvitetun pehmopaperipakkauksen.

Pakkauksesta löydät kampanjakoodin, jonka rekisteröinnin jälkeen olet automaattisesti mukana 5000 € arvoisen lahjakortin arvonnassa! Voit osallistua arvontaan niin monella koodilla kuin haluat.

Lue lisää Serlan tuotteista

Kampanjan säännöt

”Voita Sähköpyörä” -markkinointitoimenpiteen (jäljempänä ”Toimenpide”) järjestäjä on Metsä Tissue Oy, Revontulenpuisto 2 A, Espoo, Suomi (jäljempänä ”Järjestäjä”). Toimenpide järjestetään ajalla 1.5.–31.8.2019.

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua osoitteessa serla.fi rekisteröimällä Serlan kampanjakuvitetusta pakkauksesta löytyvän kampanjakoodin. Jokainen osallistuja voi rekisteröidä useampia koodeja kampanjan aikana. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Toimenpiteeseen voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Arvonnan järjestämiseen osallistuneissa yrityksissä työskentelevät henkilöt tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

Viimeinen osallistumispäivä on 31.8.2019, ellei toisin ilmoiteta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli toimenpide keskeytetään ennenaikaisesti, palkinnot arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

Pääpalkinto

Arvomme kaikkien lunastettujen arpojen kesken palkinnon, joka on 5000 € arvoinen lahjakortti Electrobikelle, joka on kotimainen sähköpyörien erikoisliike. Voittaja saa valita haluamansa sähköpyörän Electrobiken valikoimasta. Mikäli voittaja valitsee pyörän, jonka kokonaiskustannus on yli 5000 €, hän vastaa ylimenevistä kustannuksista itse. Jos kokonaiskustannus on alle 5000 €, jäljelle jäävän arvon voi käyttää eri ostoksen yhteydessä myöhemmin, kuitenkin vuoden sisällä lahjakortin myöntämispäivästä. Palkinnon voittaja voi halutessaan käyttää lahjakortin myös muihin Electrobiken tuotteisiin, ei kuitenkaan huoltopalveluihin. Lahjakortti on voimassa vuoden myöntämisajankohdasta. 

Palkintoehdot

Palkinto arvotaan toimenpiteen päätyttyä viimeistään 2.9.2019. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse osallistujan antamilla yhteystiedoilla. Mikäli voittaja ei vahvista vastaanottaneensa sähköpostia, jossa on ilmoitettu voittamisesta, eikä häntä tavoiteta muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen 15.9.2019 mennessä, lunastamaton voitto mitätöityy ja suoritetaan uusi arvonta.

Käyttämätöntä palkintoa tai sen osaa ei korvata eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi, eikä sitä voi myydä/välittää eteenpäin tai siirtää toiselle henkilölle. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjillä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta missä tahansa mediassa.

Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta missä tahansa mediassa.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä voi lähettää sähköpostitse osallistujalle toimenpiteeseen liittyvää informaatiota toimenpiteessä kuvatulla tavalla. Toimenpiteeseen kuuluvan sähköpostin lähettämisen kohdentamiskriteerinä voi olla osallistujan antama tieto, valinta tai tekemä toiminto, esimerkiksi linkin avaaminen tai avaamatta jättäminen.

Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoa henkilötietolaista: http://tietosuoja.fi/fi/index/lait/Henkilotietolaki.html

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme: https://serla.fi/fi-fi/serla-club/terms-and-conditions

Muut ehdot

Internetsivujen ja sähköpostien käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä tietoja, jotta kilpailumallia pystytään edelleen kehittämään. Toimenpide toimii yleisimmissä internetselaimissa ja sähköpostiohjelmissa. Järjestäjä vastaa toimenpiteen sisällöstä. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta internetyhteydessä tai yhteisöpalveluissa (esim. Facebook) tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista. Järjestäjä ei myöskään vastaa osallistujan palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai osallistujan tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä näiden takia aiheutuneista välillisistä vahingoista.

Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Toimenpiteeseen ja sen sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lain valintaa koskevat säännöt. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä toimenpiteestä henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Mitä kaikkea lahjakortilla saa?

Pääpalkinto on lahjakortti joka on 5000 € arvoinen lahjakortti Electrobikelle, joka on kotimainen sähköpyörien erikoisliike. Voittaja saa valita haluamansa sähköpyörän Electrobiken valikoimasta. 

Mikäli voittaja valitsee pyörän, jonka kokonaiskustannus on yli 5000 €, hän vastaa ylimenevistä kustannuksista itse. Jos kokonaiskustannus on alle 5000 €, jäljelle jäävän arvon voi käyttää eri ostoksen yhteydessä myöhemmin, kuitenkin vuoden sisällä lahjakortin myöntämispäivästä.  

Palkinnon voittaja voi halutessaan käyttää lahjakortin myös muihin Electrobiken tuotteisiin, ei kuitenkaan huoltopalveluihin. 

 

 

Mistä pakkauksista löydän kampanjakoodeja?

Kampanjakoodeja löydät kaikista, "Voita sähköpyörä!" -kuvitetuista Serla pehmopaperipakkauksista. 

Voinko osallistua monta kertaa?

Kyllä, voit rekisteröidä niin monta kampanjakoodia kuin haluat!

Kauan lahjakortti on voimassa?

Lahjakortti on voimassa vuoden myöntämisajankohdasta. 

Pitääkö lahjakortti käyttää yhdellä kerralla?

Ei. Jäljelle jäävän arvon voi käyttää eri ostoksen yhteydessä myöhemmin, kuitenkin vuoden sisällä lahjakortin myöntämispäivästä.  

Voiko lahjakortilla ostaa useamman pyörän?

Kyllä. Voittaja voi käyttää lahjakortin haluamallaan tavalla Electrobiken tuotteisiin.

Mistä tiedän voitinko?

Arvomme voittajan 2.9.2019, ja ilmoitamme voittajalle asiasta henkilökohtaisesti. Julkaisemme voittajan nimen myöhemmin myös kilpailusivulla sekä Serla Oravan Facebook-sivulla.

Jos voitan, joudunko maksamaan palkinnosta veroja?

Älä huolehdi arpajaisveroista, arvonnan järjestäjä Metsä Tissue huolehtii siitä.

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Sulje X