Tietosuojaseloste

Tässä Serla-sivuston tietosuojaselosteessa (jäljempänä ”tietosuojaseloste”) kuvataan henkilötietojen käsittelykäytäntömme, mukaan lukien kuvaus kerätyistä henkilötiedoista ja niiden käsittelytavoista. Tätä tietosuojaselostetta voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta lain sallimassa laajuudessa.

 

1.   Rekisterinpitäjä

 

Metsä Tissue Oyj, pääkonttorin osoite Revontulenpuisto 2, 02100 Espoo

2.   Yhteyshenkilö

Ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

privacy@metsagroup.com

 

 

3.   Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeudellinen peruste

Metsä Tissue on osa Metsä Groupia. Henkilötietoja käyttävät Metsä Tissue ja sen tytäryhtiöt ja myös muut Metsä Groupiin kuuluvat yhtiöt silloin, kun ne tarvitsevat tietoja.

Henkilöt, joiden henkilötietoja käsitellään, ovat Serla-sivustolla vierailevat käyttäjät ja palautetta lähettävät käyttäjät. 

Metsä Tissue käyttää keräämiään henkilötietoja yhteydenottoihin sekä pyytämiesi palvelujen tuottamiseen. Metsä Tissue voi myös käyttää henkilötietoja seuraavien tarkoitusten tukemiseen: liiketoiminnan analyysi ja liiketoiminnot, liiketoimintatiedon hallinta, tuotteiden ja palvelujen parantaminen, sisällön personointi sekä mainonta.

Oikeudellinen perusteemme henkilötietojen keruuseen ja käsittelyyn, siinä tapauksessa että vierailet sivustollamme, on oikeutettu etumme kerätä tietoa sivustolla vierailevista kävijöistä kehittääksemme palvelujamme ja tarjotaksemme kohdistettua mainontaa. Jos taas jätät meille sivustomme kautta palautetta, oikeutettu etumme on käsitellä kyseisiä tietoja parantaaksemme tuotteita ja palveluja ja vastataksemme tarvittaessa palautteeseen. Suoramarkkinointia varten pyydämme suostumuksen eri markkinointikanavien käytölle, ja jos tietojasi ei kerätä tai käsitellä muiden palvelujen yhteydessä, henkilötietoja kerätään ja käsitellään suostumuksesi perusteella. Saatat antaa meille tietojasi myös markkinointikampanjaan tai vastaavaan osallistuessasi. Näin tehdessäsi solmit Metsä Tissuen kanssa sopimuksen, jossa Metsä Tissue on velvollinen tuottamaan pyytämäsi palvelun (arvontaan osallistuminen, Metsä Tissuen tuotteisiin tai palveluihin liittyvän mielipiteen jättäminen), ja tietojasi kerätään ja käsitellään tähän sopimukseen perustuen. 

Metsä Tissue ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille, joilla ei ole lupaa tietojen käsittelyyn.  Metsä Tissue saattaa jakaa henkilötietoja kolmansien osapuolien kanssa, joilta Metsä Tissue ostaa palveluja. Tällaisia yhtiöitä sitoo sopimukseen perustuva velvollisuus käsitellä niille luovutettuja henkilötietoja vain sopimukseen perustuvien palvelujen tuottamiseksi. Metsä Tissue voi luovuttaa henkilötietoja myös viranomaisille ja muille kolmansille osapuolille, mikäli sovellettava lainsäädäntö sitä vaatii.

 

4. Käsiteltävät henkilötiedot

Henkilötiedot, kuten:

·     Nimi

·     Osoite, postinumero, kaupunki, maa

·     Puhelinnumero

·     Sähköpostiosoite

·     Sukupuoli

·     Kotitalouden koko

·     Syntymäpäivä

 

 

Palvelun/sivuston käytön yhteydessä kerätyt henkilötiedot, kuten:

·     Palvelun/sivuston käyttö

·     Laitetiedot

·     Kirjautumistiedot

·     IP-osoite

·     Paikkatiedot

·     Evästeet ja vastaavat teknologiat

 

 

5. Säännölliset tiedonlähteet ja evästeet

 

 

Keräämme henkilötietojasi, kun käytät sivustoamme tai jätät meille asiakaspalautetta. Metsä Tissue kerää henkilötietojasi myös silloin, kun käytät palvelujamme.

Sivustomme käyttää evästeitä parantaakseen käyttäjäkokemusta ja tehdäkseen siitä henkilökohtaisemman. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain asentaa käyttäjän laitteelle. Enemmän tietoa evästeistä löydät osoitteesta:

https://www.metsagroup.com/en/Pages/cookies.aspx

Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Jos haluat poistaa evästeet käytöstä, voit tehdä niin selaimesi asetusten kautta. Tällöin sinun tulee kuitenkin huomioida, että evästeiden poisto käytöstä voi estää myös palveluun pääsyn tai sen käytön.

 

6. Luovutettujen tietojen tavalliset kohdemaat ja tietojen mahdollinen luovutus EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin

 

Metsä Tissue voi käsitellä henkilötietoja niillä oikeudenkäytön alueilla, joilla Metsä Tissuella on toimintaa. Joissakin tapauksissa Metsä Tissue käyttää ulkoisia palveluntarjoajia, jotka keräävät, käyttävät, analysoivat ja muulla tavalla käsittelevät tietoja Metsä Tissuen puolesta. Nämä palveluntarjoajat ovat sitoutuneet käyttämään kanssaan jaettuja henkilötietoja vain Metsä Tissuen niiltä ostamien palvelujen tuottamiseksi.  Metsä Tissue voi myös jakaa henkilötietojasi siinä laajuudessa, kuin mitä sovellettava laki, määräys, oikeusprosessi tai täytäntöönpantava viranomaisen pyyntö vaatii.

Henkilötietoja voidaan käsitellä myös Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolella. Metsä Tissue siirtää henkilötietojasi Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle vain seuraavin laillisin perustein:

• Euroopan komissio katsoo, että tiedot vastaanottavassa maassa on riittävä henkilötietojen suoja

• Metsä Tissue on varmistanut tietojen turvallisen siirron käyttämällä Euroopan komission mallisopimuksia, jotka koskevat henkilötietojen siirtoa kolmansiin maihin

• olet antanut suostumuksesi tietojen siirtoon, tai siirrolle on muu sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukainen peruste.

 

7. Tietoturva

Henkilötietoja käsitellään huolellisesti ja luottamuksellisesti. Henkilötietoihin on pääsy vain henkilöstöllä, jonka toimenkuva vaatii henkilötietojen käsittelyä.

Käyttäjät kirjautuvat henkilötietoja sisältävään rekisteriin joko antamalla henkilökohtaisen käyttäjätunnuksensa ja salasanansa tai käyttämällä yhden kirjautumisen teknologiaa. Käyttöoikeudet edellyttävät Metsä Tissuen nimettyjen vastuuhenkilöiden erillistä hyväksyntää.

Kaikkia henkilötietoja suojataan säännöllisesti tarkastettavilla asianmukaisilla teknisillä ja organisatorisilla tietoturvatoimenpiteillä, jotka estävät tietoihin pääsyn vahingossa tai luvattomasti sekä tietojen muuttamisen, tuhoamisen tai muun käsittelyn, mukaan lukien luvaton luovutus ja siirto. Toimenpiteisiin lukeutuvat asianmukaiset palomuurijärjestelyt, lukitut palvelintilat ja ajantasaiset käytännöt, joiden mukaan pääsyä ICT-järjestelmään hallinnoidaan.

 

 

8. Sinun oikeutesi

 

 

 

 

 

 

Sinulla on oikeus:

• Nähdä, päivittää, poistaa ja korjata omat henkilötietosi.

• Peruuttaa suostumuksesi, kun henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseesi. Tietojasi käsitellään suostumuksen perusteella vain markkinointitarkoituksiin, ja voit peruuttaa suostumuksesi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

• Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi perustuen silloin, kun oikeudellinen perusteemme henkilötietojesi käsittelyyn on oikeutettu etumme.

• Vaatia Metsä Tissueta rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä.

Voit käyttää edellä mainittuja oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä tietosuojasivustomme kautta, lähettämällä meille postia kohdassa 8 mainittuun osoitteeseen, johon voit myös tulla tapaamaan meitä henkilökohtaisesti. Metsä Tissue voi pyytää sinua esittämään pyyntösi kirjallisesti ja varmentaa aina henkilöllisyytesi ennen pyynnön käsittelyä.

Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme henkilötietojasi, sinulla on oikeus tehdä käsittelystä valitus tietosuojalainsäädännön noudattamisen valvonnasta vastaavalle viranomaiselle.

 

Pyynnöt toimitetaan kirjallisesti osoitteeseen:
Metsä Tissue Oyj

Attn:  Legal Services

Revontulenpuisto 2

02100

Espoo

 

Pyynnöt voi toimittaa henkilökohtaisesti osoitteeseen:
Revontulenpuisto 2

02100

Espoo

Kun pyyntö esitetään henkilökohtaisesti, on esitettävä myös voimassa oleva kuvallinen henkilöllisyystodistus.

 

 

 

 

 

 

9. Tietojen säilyttäminen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeellista ja perusteltua tai sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Metsä Tissuen Serla-verkkosivuston kävijöiden ja palautteen antajien henkilötietoja ylläpidetään aktiivisesti kyseisen yhteistyön ajan. Yhteistyön päätyttyä henkilötiedot merkitään passiivisiksi eikä niitä käytetä enää aktiivisesti. Passiivisiksi merkityt henkilötiedot poistetaan Metsä Tissuen tietojen säilytysperiaatteiden mukaisesti.  Henkilötiedot voidaan kuitenkin ottaa uudelleen käyttöön, jos sovellettava laki, vaade, oikeudenkäynti tai sisäiset tutkimukset edellyttävät säilytysajan pidentämistä.

 

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Sulje X