KIERRÄTÄMME TUOTANNOSTA PAKKAUKSIIN

Meille on tärkeää, että jokaisen tuotteemme vaikutus ympäristöön on mahdollisimman pieni. Tuotteemme on valmistettu ensi- ja kierrätyskuidusta ja raaka-aineemme tulevat niin läheltä kuin mahdollista. Tuotteemme on kääritty Green Pack -pakkauksiin, jotka ovat vähintään 50 % kierrätettyä muovia. Näin siis kotona kierrättämäsi muovipakkaus saa aikanaan uuden elämän Serlan pakkauksissa, ja arvokkaat materiaalit kiertävät yhteiskunnassa yhä uudelleen. 

Muista viedä roskat.

RIITTOISAA – FIKSU VALINTA SINULLE, YMPÄRISTÖLLE JA LOMPAKOLLESI

Ei ole fiksua päästää hyvää tavaraa loppumaan. Kestävät tuotteet ovat meille huipputärkeitä. Paperimme on riittoisaa, ja talouspaperissamme on puolikkaat arkit, jotta sinun ei tarvitsisi vaihtaa rullaa liian usein. Ympäristölle se tarkoittaa vähemmän kuljetuksia ja vähemmän päästöjä. Siksi paperimme ovat pitkäkestoisia – niin pituudeltaan, paksuudeltaan kuin laadultaan.    

Fiksu valinta!

TEHTY LÄHELLÄ

Valmistamme paperimme aina lähellä sinua. Olemme ylpeitä, kun olemme osa yhteisöä ja voimme tukea paikallista taloutta. Valitsemalla Serlan edistät lyhyempiä ja entistäkin tehokkaampia kuljetuksia – sekä paikallista työtäMahtavaa, eikö vain?   

Mun naapurustosta!

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Sulje X