HEI KÄPYSENI, KIERRÄTÄTKÖ?

Jos vastasit kyllä, niin tämä tietovisa on sinulle. Jos vastasit ei – niin, no, sitä suuremmalla syyllä nyt on aika päivittää kierrätystietoutta. Serla kierrättää tuotannosta pakkauksiin ja haluamme jakaa innostuksemme kestävän tuotannon edistämisestä kanssasi. Selaa sivua alaspäin, päivitä tietopankkisi ympäristöaiheilla ja vastaa kysymyksiin. Onnea kisaan!

MITÄS JOS KURVAISIT VIIKONLOPUN REISSULLE YMPÄRISTÖLLE LEMPEÄLLÄ AJOPELILLÄ?

No olisihan se nyt hienoa ajella Kalajoen hiekkasärkille. Taikka toteuttaa päähänpisto ja ajella Kolille viikonloppuna. Suomessa on paljon nähtävää – ja ne on fiksua käydä katsomassa ympäristölle lempeällä tavalla. Onneksi on tämä meidän Serlan kesäkisa, sillä sen voittamalla saat Volvon XC40 täyssähköauton käyttöösi 60 päiväksi. Aika makiaa, eikös.

PÄIVITÄ YMPÄRISTÖTIETOJASI PEHMOPAPERISTA JA VASTAA SITTEN KYSYMYKSIIN

SERLAN PAKKAUKSET TEHDÄÄN VÄHINTÄÄN 50 % KIERRÄTETYSTÄ MUOVISTA

Käärimme tuotteemme GreenPack -pakkauksiin, joiden valmistuksessa on käytetty kierrätettyä muovia. Siksi on fiksua kierrättää kotona muovipakkaus muovijätteeseen: se käytetään uusien pakkausten raaka-aineena.

SERLAN TUOTANNOSSA HUOMIOIDAAN YMPÄRISTÖTEKIJÄT

Fiksu tuotanto on vastuullista ja siitä jää hyvin vähän tai ei ollenkaan jätettä. Siksi Serlaa tehtäessä kaikki, minkä voi käyttää uudelleen, käytetään. Jopa tuotannossa käytettävä vesi kierrätetään monen monta kertaa, ennen kuin se puhdistetaan ja palautetaan puhtaana vesistöön.

PAKKAUSTEN UUSIOKÄYTTÄMINEN ON FIKSUA JA HAUSKAA

Kaikkea ei tarvitse heti heittää roskiin. Useat Serla-fanit uusiokäyttävät pakkauksen roskiksena. Nokkelimmat ja näppärimmät askartelevat tyhjistä vessapaperirullista mitä ihmeellisimpiä asioita, kuten taimien istutusalustoja ja jopa joulukoristeita!

VALMIS? VASTAA KYSYMYKSIIN ALLA.
ONNEA KISAAN!

UUSI UPEA SÄHKÖAUTO JO ODOTTELEE VOITTAJAA...

Vastaa kolmeen kysymykseen ja jätä vapaamuotoinen vastaus ja Volvo XC40 täyssähköauton avaimet saattavat pian löytyä taskustasi.

VOITTAJALLE TÄYSSÄHKÖAUTO SYKSYKSI

Volvo XC40 täyssähköauton auton avaimet luovutetaan voittajan haltuun 60 päiväksi, eli kahdeksi kuukaudeksi. Aika huikeaa! Tässä tärkeimmät tiedot, lisää voit lukea säännöistä:

- Auton voi noutaa aikaisintaan 15.9.2022.

- Autoon sisältyy 4000 kilometriä.

- Palkinto ei sisällä vuokrauksen aikana käytettyä sähköä.

- Palkinnon arvo on 3000 euroa.

- Vahingon sattuessa omavastuu on 1000 € per vahinko.

- Voittaja sitoutuu noudattamaan Hertzin määrittelemiä auton käyttö- ja vuokrausehtoja.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

KAMPANJAN JÄRJESTÄJÄ

”Serla 2022 kesäkampanja” -markkinointikampanjan (jäljempänä ”toimenpide”) järjestäjä on Metsä Tissue Oy, Revontulenpuisto 2 A, Espoo, Suomi (jäljempänä ”Järjestäjä”). Kampanja järjestetään ajalla 1.5.-31.8.2022. Järjestäjällä on oikeus muutoksiin.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua osoitteessa serla.fi vastaamalla kampanjasivulla esitettyyn kysymykseen. Jokainen osallistuja voi rekisteröidä useampia vastauksia kampanjan aikana. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Kampanjaan voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Arvonnan järjestämiseen osallistuneissa yrityksissä työskentelevät henkilöt tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

Viimeinen osallistumispäivä on 31.8.2022, ellei toisin ilmoiteta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli kampanja keskeytetään ennenaikaisesti, palkinto arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

PALKINTO

Arvomme kaikkien vastanneiden kesken yhden Volvo XC40 täyssähköauton 60 vuorokaudeksi käyttöön. Palkinnon arvo on 3000 euroa (sis. alv 24 %).

- Auton voi noutaa aikaisintaan 15.9.2022.

- Palkinto ei sisällä vuokrauksen aikana käytettyä sähköä.

- Palkinnon arvo on 3000 euroa.

- Vahingon sattuessa omavastuu on 1000 € per vahinko.

- Voittaja sitoutuu noudattamaan Hertzin määrittelemiä auton käyttö- ja vuokrausehtoja.

- Huomioithan että palkinto ei sisällä matkoja auton noutopaikalle. Järjestäjällä on oikeus muutoksiin.

Auton nouto ja palautus Suomen Hertz-toimipisteestä.

Voittajan / palkinnon lunastajan tulee esittää autoa noudettaessa voimassa oleva ajokortti sekä oma luottokortti (Visa, Mastercard, American Express) mahdollisia lisäpalveluita varten.

Palkinnon lunastajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Palkinto sisältää auton käyttöoikeuden, 4000 kilometriä, liikennevakuutuksen sekä kolari- ja varkausturvan 1000€ omavastuulla per vahinko ja arvonlisäveron 24 %.

Palkinto ei sisällä käyttöoikeuden aikana käytettyä sähköä.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi käyttää osissa.

Palkinnon lunastaja vastaa auton lataamiskuluista, pesuista, kuluvista nesteistä, ylikilometreistä sekä mahdollisista vahinkotapauksista omavastuun ylärajaan saakka.

Palkintoauton käyttöönotto ajalla 15.9.2022–31.12.2022.

Normaalit Hertz-vuokrausehdot voimassa.

Auton vienti ulkomaille on kielletty.

Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa eteenpäin tai antaa toisen käyttöön ilman vuokraamon lupaa.

Osallistujan katsotaan hyväksyneen nämä säännöt kokonaisuudessaan osallistuessaan arvontaan.

PALKINTOEHDOT

Palkinto arvotaan kampanjan päätyttyä viimeistään 5.9.2022. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse osallistujan antamilla yhteystiedoilla. Mikäli voittaja ei vahvista vastaanottaneensa sähköpostia, jossa on ilmoitettu voittamisesta, eikä häntä tavoiteta muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen 10.9.2021 mennessä, lunastamaton voitto mitätöityy ja suoritetaan uusi arvonta.

Käyttämätöntä palkintoa tai sen osaa ei korvata eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi, eikä sitä voi myydä/välittää eteenpäin tai siirtää toiselle henkilölle. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjillä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta missä tahansa mediassa.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Järjestäjä voi lähettää sähköpostitse osallistujalle kampanjaan liittyvää informaatiota kampanjassa kuvatulla tavalla. Kampanjaan kuuluvan sähköpostin lähettämisen kohdentamiskriteerinä voi olla osallistujan antama tieto, valinta tai tekemä toiminto, esimerkiksi linkin avaaminen tai avaamatta jättäminen.

Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoa henkilötietolaista:

https://tietosuoja.fi/fi/index/lait/Henkilotietolaki.html

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme: https://serla.fi/fi-fi/terms-and-conditions

MUUT EHDOT

Internetsivujen ja sähköpostien käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä tietoja, jotta kilpailumallia pystytään edelleen kehittämään. Toimenpide toimii yleisimmissä internetselaimissa ja sähköpostiohjelmissa. Järjestäjä vastaa toimenpiteen sisällöstä. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta internetyhteydessä tai yhteisöpalveluissa (esim. Facebook) tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista. Järjestäjä ei myöskään vastaa osallistujan palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai osallistujan tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä näiden takia aiheutuneista välillisistä vahingoista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Toimenpiteeseen ja sen sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lain valintaa koskevat säännöt. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä toimenpiteestä henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Sulje X