Arpa 12 kk FRESSI-jäsenyyden arvontaan

Arpa 12 kk FRESSI-jäsenyyden arvontaan

  • Yhden arvan lunastamiseen tarvitaan 100 pistettä.
  • Voit lunastaa arpoja niin paljon kuin haluat, vaikka kaikilla pisteilläsi.
  • Kun arpa on lunastettu onnistuneesti, olet mukana Fressin vuoden mittaisen jäsenyyden arvonnassa.
  • Arvomme kaksi jäsenyyttä kahdelle eri voittajalle. 
  • Fressin 12kk kanta-asiakkuudella liikut vapaasti kaikissa 28:ssa Fressissä (kts. www.fressi.fi) kokonaisen vuoden ajan!
  • Kanta-asiakkuus sisältää kuntosali-, ryhmäliikunta- ja workshop-palvelujen rajattoman käytön joka päivä klo 5-23. Lisäksi voit hyödyntää kattavaa lisäpalveluvalikoimaamme, mm. Fressi Trainereita, Fressi Fysioterapeutteja, sekä hierontapalveluja kanta-asiakashintaan.
  • Palkinnon arvo 948€.
  • 12 kk jäsenyyskausi on aloitettava 15.9.2018 mennessä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai siirtää eteenpäin.
  • Kampanjan säännöt ja muiden arvontojen aiemmat voittajat löydät täältä. 

Palkintoja jäljellä varastossa

Voit osallistua arvontaan Serla Klubin pisteillä. Voit lunastaa arpoja 31.7.2018 saakka. Arvontapäivä: 3.8.2018. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osallistuminen edellyttää kirjautumista tai rekisteröitymistä Serla Klubiin. 

Fressi on enemmän kuin laadukas liikuntapaikka – se on kotoisa yhteisö, jossa viihdytään ja nautitaan liikunnan ilosta kuntotasoon katsomatta. Fressissä on helppo aloittaa uusi harrastus, ja erinomaiset puitteet kokeneimmankin atleetin harjoittelulle. Fressiläiset liikkuvat, kokeilevat uutta ja myös juhlistavat hyvää oloa yhdessä!

Olemme 28 toimipisteellämme suurin 100% kotimainen, valtakunnallinen liikuntakeskusketju, mikä antaa meille mahdollisuuksia toimia eduksesi; seuraamme liikunnan trendejä maailmalta, ja tuomme niitä jatkuvasti kokeiltavaksesi. Samaan aikaan pidämme huolen toiminnan soveltuvuudesta kaikille kohderyhmillemme. Asiakkaaksemme liittyessäsi päätät itse, sitoudutko liikuntaan ja hyvään oloon pidemmäksi aikaa, vai valitsetko toistaiseksi voimassa olevan sitoumuksettoman vaihtoehdon.

 

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Sulje X