Arjen pieniä valintoja fiksusti tehtyinä

Serla – Fiksu valinta jo yli 60 vuoden ajan

Suomalaiset ovat rakastaneet Serlan korkeaa laatua, paikallisuutta ja aitoutta koko sen yli 60-vuotisen taipaleen ajan.

Kaikki alkoi kauppaneuvos G. A. Serlachiuksesta

Serlan tarina alkoi, kun Gustaf Serlachius avasi Mäntän paperitehtaan vuonna 1868. Serla-nimeä pohdittiin jo vuosisadan vaihteessa, mutta paperia myytiin useilla eri nimillä vielä kymmenien vuosien ajan. Vuonna 1961 rakennettiin ensimmäinen moderni pehmopaperikone ja ikoninen paperi sai nykyisen nimensä. Serla-tuotemerkki syntyi, ja loppu on historiaa!

Entistäkin parempaa oravan matkassa

Läpi vuosikymmenien Serla on vastannut ihmisten muuttuviin tarpeisiin eikä 90-luku ollut poikkeus. Samoihin aikoihin Serlan orava teki ensiesiintymisensä suomalaisille. Vuodesta 2020 rakastettu orava on jatkanut seikkailujaan Serlan pakkauksissa ja mainonnassa entistä luonnollisemmassa ja realistisemmassa muodossa juhlistaen Serlan sanomaa. Tehdään fiksuja valintoja yhdessä!

Serla: Paikallisesti valmistettu

Hyvät vibat ovat Serlan juttu – eikä mistään tule parempaa fiilistä kuin turhien hiilidioksidipäästöjen vähentämisestä. Siksi valmistamme paperimme lähellä sinua, sillä lyhyemmät kuljetukset pienentävät päästöjä. Se hyödyttää myös paikallista työtä – siistiä, eikö?

Kierrätyksen tukeminen? Se on fiksua!

Hei, sinä siinä! Luontoa rakastava ystävämme! Tiedätkö mikä on todella fiksua? Kierrätystä tukevat vastuulliset valinnat. Ostamalla Serlaa tuet kierrätystaloutta – esimerkiksi GreenPack-pakkauksemme on valmistettu 50 % kierrätysmuovista!

Sellainen Serla on – fiksu valinta. 

Vastinetta rahalle: Näin me toimimme!

Niin mitä? Edullinen ja laadukas? Meillä on ratkaisu. Paperimme ei maksa maltaita, mutta rullat ovat vahvoja ja riittoisia – joten voit pidentää ostosväliä! Valitse fiksusti laadukas paperi, joka kestää.

Instagram