JUHLI KANSSAMME JA VOITA UPEA HUVILALOMA SERLAN KOTIKONNUILLA 

Serla, tuo rakastettu paperimme on ollut mukana suomalaisten arjessa jo 60 vuotta. Merkkipäivän kunniaksi arvomme upean huvilaloman Serlan kotikonnuilla Mänttä-Vilppulassa, lähellä siellä missä Serla-tuotteet myös valmistetaan.

Haluamme juhlia kanssasi!

Loppuiko paperi juuri väärällä hetkellä? Tarjosiko hän nenäliinaa? Pakkaatko reissuun aina oman rullan mukaan? Millaisissa hetkissä Serla-tuotteet ovat olleet mukana sinun arjessa tai juhlassa? Juhlistaaksemme päivänsankaria, haluamme kuulla mitä sinulle tulee mieleen Serlasta.

Jaa meille oma Serla-muistosi ja osallistu kilpailuun. Voit voittaa suomalaisen kesäunelman: modernin luksushuvilan vain sinun ja seurueesi käyttöön Mänttä-Vilppulassa. Palkintoon kuuluvat lisäksi ilmaiset sisäänpääsyt Serlachius-museoihin sekä illallinen ravintola Göstassa.

Vastaamalla alla olevaan kysymykseen olet mukana 3000,00 € arvoisen huvilalomapaketin arvonnassa.

Millaisia muistoja sinulle tulee mieleen Serlasta?

Kampanja on ohi. Kiitos osallistumi.


Kampanjan säännöt
Usein kysyttyä kampanjasta

UPEA HUVILA VAIN SINUN JA SEURUEESI KÄYTTÖÖN

Nyt on fiksua matkustaa kotimaassa ja turvallisesti. Kesäkilpailumme palkinto vie sinut sinne mistä Serlan tarina on saanut alkunsa: luonnonkauniiseen Mänttä-Vilppulaan, jossa sijaitsevat myös Serlan tehtaat. Voittaja saa käyttöönsä modernin ja hyvin varustellun huvilan, jossa lomaa voi viettää omassa rauhassa ja turvallisesti ympäröivästä luonnosta nauttien.

Huvilan lisäksi palkinto sisältää ilmaisen sisäänpääsyn Serlachius museoihin sekä illallisen museon yhteydessä sijaitsevassa Ravintola Göstassa.

Palkinnon arvo yhteensä 3000,00 €

  • Luksushuvila neljälle hengelle viikoksi. Alustava varaus on tehty viikolle 9.8. – 15.8.2021, mutta ajankohtaa voidaan tarvittaessa siirtää voittajan ratkettua.
  • Ilmainen sisäänpääsy Serlachius museoihin.
  • Illallinen Ravintola Göstassa.

UUSI VUOSIKYMMEN, UUSI ILME

Koko kansan Serla syntyi, kun G.A. Serlachiuksen tehtaalle Mänttään rakennettiin ensimmäinen moderni pehmopaperikone vuonna 1961. Siitä saakka läpi vuosikymmenien Serla-tuotteet ovat mukautuneet ajan vaatimuksiin ja olleet mukana suomalaisten arjessa ja juhlassa. Edelleen tänä päivän Serla-tuotteet valmistetaan vastuullisesti ja rakkaudella Suomen Sydämessä Mänttä-Vilppulassa.

60-vuotta on kunniakas ikä, mutta ei kuitenkaan vanha eikä varsinkaan tylsä. Juhlan kunniaksi olemme käärineet tuotteet uudennäköisiin pakkauksiin. Myös nämä pakkaukset ovat valmistettu 50-prosenttisesti kierrätetystä muovista. Valitse jatkossakin fiksusti Serlaa!

KAMPANJAN SÄÄNNÖT

”Serla 60 vuotta - voita huvilaloma” -markkinointitoimenpiteen (jäljempänä ”Toimenpide”) järjestäjä on Metsä Tissue Oy, Revontulenpuisto 2 A, Espoo, Suomi (jäljempänä ”Järjestäjä”). Toimenpide järjestetään ajalla 1.4.-30.6.2021.
Järjestäjällä on oikeus muutoksiin. 

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua osoitteessa serla.fi vastaamalla kampanjasivulla esitettyyn kysymykseen. Jokainen osallistuja voi rekisteröidä useampia vastauksia kampanjan aikana. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.​

Toimenpiteeseen voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Arvonnan järjestämiseen osallistuneissa yrityksissä työskentelevät henkilöt tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

Viimeinen osallistumispäivä on 30.6.2021, ellei toisin ilmoiteta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli toimenpide keskeytetään ennenaikaisesti, palkinto arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

PALKINTO

Arvomme kaikkien vastanneiden kesken noin 3000 euron arvoisen huvilalomapaketin, joka sisältää seuraavat;

Alustava varaus mökkiin on tehty ajalle 9.8.2021 – 15.8.2021. Mikäli ajankohta ei sovi voittajalle, voittaja voi itse sopia ajankohdan siirtämisestä mökin haltijan kanssa. Mökkivaraus pitää kuitenkin käyttää ennen joulukuun 2021 loppua eli 31.12.2021 mennessä.

Huomioithan että palkinto ei sisällä matkoja Mänttään eikä Mäntässä.

Huvilassa on hyvin varusteltu keittiö ja ulkogrilli ja hyvät ruuanlaittomahdollisuudet. Huomioithan että ruuat eivätkä juomat kuuluu palkintoon, lukuun ottamatta illallista Ravintola Göstassa.

Järjestäjällä on oikeus muutoksiin. 

PALKINTOEHDOT

Palkinto arvotaan toimenpiteen päätyttyä viimeistään 2.7.2021. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse osallistujan antamilla yhteystiedoilla. Mikäli voittaja ei vahvista vastaanottaneensa sähköpostia, jossa on ilmoitettu voittamisesta, eikä häntä tavoiteta muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen 15.7.2021 mennessä, lunastamaton voitto mitätöityy ja suoritetaan uusi arvonta.

Käyttämätöntä palkintoa tai sen osaa ei korvata eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi, eikä sitä voi myydä/välittää eteenpäin tai siirtää toiselle henkilölle. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjillä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta missä tahansa mediassa.

HENKILÖTIETOJEN  KÄSITTELY

Järjestäjä voi lähettää sähköpostitse osallistujalle toimenpiteeseen liittyvää informaatiota toimenpiteessä kuvatulla tavalla. Toimenpiteeseen kuuluvan sähköpostin lähettämisen kohdentamiskriteerinä voi olla osallistujan antama tieto, valinta tai tekemä toiminto, esimerkiksi linkin avaaminen tai avaamatta jättäminen.

Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoa henkilötietolaista:

MUUT EHDOT

Internetsivujen ja sähköpostien käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä tietoja, jotta kilpailumallia pystytään edelleen kehittämään. Toimenpide toimii yleisimmissä internetselaimissa ja sähköpostiohjelmissa. Järjestäjä vastaa toimenpiteen sisällöstä. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta internetyhteydessä tai yhteisöpalveluissa (esim. Facebook) tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista. Järjestäjä ei myöskään vastaa osallistujan palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai osallistujan tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä näiden takia aiheutuneista välillisistä vahingoista.

Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Toimenpiteeseen ja sen sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lain valintaa koskevat säännöt. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä toimenpiteestä henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

chrome
chrome
chrome
chrome
Mitä kaikkea palkinto sisältää?

3000 euron arvoinen huvilalomapaketti sisältää seuraavat asiat;

Alustava varaus mökkiin on tehty ajalle 9.8.2021 – 15.8.2021. Mikäli ajankohta ei sovi voittajalle, voittaja voi itse sopia ajankohdan siirtämisestä mökin haltijan kanssa. Mökkivaraus pitää kuitenkin käyttää ennen joulukuun 2021 loppua eli 31.12.2021 mennessä.

Huomioithan että palkinto ei sisällä matkoja Mänttään eikä Mäntässä.

Huvilassa on hyvin varusteltu keittiö ja ulkogrilli ja hyvät ruuanlaittomahdollisuudet. Huomioithan että ruuat eivätkä juomat kuuluu palkintoon, lukuun ottamatta illallista Ravintola Göstassa.

Voiko arvontaan osallistua koko Suomen alueella?

Kyllä, arvontaan voi osallistua koko Suomen alueella.

Voinko osallistua monta kertaa?

Kyllä, voit osallistua kilpailuun monta kertaa vastaamalla useampaa kertaan eri vastauksen kampanjasivulla esitettyyn kysymykseen ja rekisteröimällä tietosi aina uudelleen.

Kauan palkinto on voimassa?

Palkinto pitää käyttää ennen kesäkuun 2022 loppua eli 30.6.2022 mennessä.

chrome
chrome
Mistä tiedän voitinko?

Arvomme voittajan 2.7.2021, ja ilmoitamme voittajalle asiasta henkilökohtaisesti.

Jos voitan, joudunko maksamaan palkinnosta veroja?

Et joudu. Metsä Tissue maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron.

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Sulje X