Tiesitkö, että:

  1. Serlan tuotteita valmistetaan Suomessa, Mäntän tehtaalla.
  2. Serla on aina fiksu ja ympäristöystävällinen valinta.

Suomalainen

Olen syntyjäni suomalainen, sillä Serlan juuret ovat suomalaisessa metsässä.

Serlan wc- ja talouspaperit syntyvät Mäntän tehtaalla Pirkanmaalla. Mäntässä on valmistettu wc-paperia jo yli 100 vuoden ajan, aina vuodesta 1908 lähtien. Mäntän tehtaalta lähtee joka päivä kauppoihin noin 30 rekallista pehmopaperituotteita, joiden valmistuksesta vastaa noin 400 työntekijää.

Kun ostat suomalaisen pehmopaperituottajan valmistamaa paperia, teet valinnan suomalaisen työn puolesta.

Ympäristöystävällinen

Valitsemalla Serlan tuotteen teet valinnan myös ympäristön hyväksi. Serla-tuotteissa käytetään ensikuitua ja keräyspaperista saatavaa uusiokuitua. Kaikki valmistus tapahtuu ympäristöä kunnioittaen, ympäristövaikutukset tarkasti huomioiden ja kestävää kehitystä edistäen.

Tästä on merkkinä myös Serlalle myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki.

Lue lisää Metsä Groupin vastuullisuudesta

Serla kierrättää, kierrätä sinäkin

Uutta! Serlan keltainen WC-paperi on nyt pakattu uuteen kääreeseen, joka hyödyntää ja tukee kiertotaloutta. Valtaosa uuden kääreen raaka-aineesta on kierrätettyä muovia ja uusiutuvaa raaka-ainetta, mikä auttaa säästämään fossiilisia raaka-aineita. Uuden kääreen tunnistat Green Pack -merkistä. Lisää tietoa uudesta pakkausmateriaalista löydät täältä: www.kiertokaare.fi

Keltainen on fiksu valinta

Tiesitkö, että Serlan keltainen WC-paperi on tehty kierrätyskuidusta? Tämä Suomen suosituin keltainen WC-paperi onkin fiksu valinta sekä ympäristölle että kukkarollesi!

Serlan keltaiselle paperille on myönnetty ympäristöystävällisyydestä kertova pohjoismainen ympäristömerkki Joutsenmerkki sekä kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki.

Serlan keltaista WC-paperia saat kahdessa eri koossa: 8 ja 24 rullan paketeissa.

Orava kannustaa kierrättämään!

1. Kun kierrätät kaikki kotitaloutesi sanomalehdet, paperiset mainokset sekä aikakauslehdet, niistä saadaan raaka-ainetta useiden Serla-tuotteiden valmistukseen. Muistisääntönä: kaikki postiluukusta tuleva paperi kelpaa paperinkeräykseen.

2. Kierrätä myös kotitaloutesi pakkausmuovit uusien Serla-kääreiden raaka-aineeksi muovipakkausten keräys-astiaan. Kierrätykseen sopivat esimerkiksi purkit, rasiat ja pussit.

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Sulje X