ARJEN PIENET VALINNAT RATKAISEVAT – TEHDÄÄN NE FIKSUSTI

FIKSUA SINULLE JA LOMPAKOLLESI

Fiksuja valintoja on helppo tehdä, kun tietää mitä tekee. Ja Serla auttaa! Me valmistamme laadukasta ja riittoisaa paperia, jotta sinun ei tarvitse käydä ostoksilla liian usein. Fiksua sinulle, lompakollesi ja ympäristölle. 

LISÄÄ FIKSUJA ASIOITA – VASTUULLISUUS

Tiedätkö sen hyvänolontunteen, kun on ihan tietoisesti tehnyt fiksun valinnan? Pienen taikka ison. Sitähän se vastuullisuus on – fiksuutta. Ja fiksuushan on sitä, että tuotteet valmistetaan lähellä sinua, jottei niitä tarvitse kuljettaa kaukaa luoksesi. Ja fiksuutta on myös se, että tuetaan paikallista työtä. Siksi Serla on vastuullinen: jotta sinä voit tehdä fiksuja valintoja. 

PIENILLÄ VALINNOILLA ON ISO VAIKUTUS, KUN NE OVAT FIKSUJA

Yksittäiset hyvät teot kertaantuvat isoiksi vaikutuksiksi. Jokaisella pienelläkin valinnalla on siis iso merkitys, ja sellaisen voit tehdä päivittäin Serlan kanssa. Tuotteemme on kääritty Green Pack -pakkauksiin, jotka ovat vähintään 50 % kierrätettyä muovia. Sinä voit taas kierrättää pakkaukset helposti kotonasi. Siis kun laitat Serlan pakkauksen muovinkeräykseen, sen muovit päätyvät aikanaan uudelleen elämään uusissa Serla-pakkauksissa. Tehdään yhdessä fiksuja valintoja – ja kierrätetään. 

SERTIFIKAATIT

Serla-pehmopapereilla on useita sertifikaatteja näyttönä korkeiden ympäristökriteerien täyttämisestä ja kestävästä metsätaloudesta.

Valitsemalla Serlan voit olla varma, että tuotteesi täyttää korkeat kestävyys-, ympäristö- ja laatukriteerit. Metsä Tissuen laatu- ja ympäristöjärjestelmät tukevat jatkuvaa kehittämistä näillä alueilla.

Joutsenmerkki

Joutsenmerkki pyrkii vähentämään tuotteiden tuotannon ja kulutuksen aiheuttamia ympäristövaikutuksia ja tekee kuluttajille helpoksi valita ympäristön kannalta parhaat tuotteet ja palvelut.

Avainlippu

Avainlippu osoittaa, että tuote on valmistettu Suomessa luoden suomalaisia työpaikkoja.

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Sulje X